Sprekers

Remco Tuns – Contentmanager & Dagvoorzitter

Remco Tuns is afgestudeerd communicatiedeskundige, gespecialiseerd in corporate magazines voor de B2B-markt. Hij is hoofdredacteur van de BouwKennis KwartaalVisie en Contentmanager bij BouwStijl Media, hét full-service contentmarketingbureau voor de bouw en techniek. Wellicht ken je hem ook als dagvoorzitter van de BouwKennis BusinessClub.

Tijdens het online event neemt Remco de rol van dagvoorzitter voor zijn rekening.

Lees meer

Heidi van Eijck – Founder Reductify

Heidi van Eijk is Founder van Reductify, een bedrijf dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het creëren van waarde met retouren in e-commerce. Door retouren te reduceren, te verduurzamen of de commerciële kansen van retouren te benutten. Het doel is e-commerce te helpen bij een beter financieel resultaat, meer tevreden klanten en een gereduceerde footprint.

Op 9 juni zal Heidi vertellen wat retourneren en klantbeleving met elkaar te maken hebben. Ze neemt je mee in de wereld van het retourneren en de invloed hiervan op de klantbeleving.

Lees meer

Sander Duivestein – Trendwatcher en internetondernemer

Sander is een echte duizendpoot. Zo is hij o.a. spreker, trendwatcher, internetondernemer adviseur en auteur. Zijn visie is ‘Versnelde verandering is de enige constante in het digitale tijdperk’. Met zijn opinie over nieuwe technologie is hij regelmatig in de traditionele media te vinden, zo was hij te gast bij Pauw en Witteman en Nieuwsuur. Ook publiceert hij regelmatig op bekende platforms als Marketingfacts, Emerce en Frankwatching.

Tijdens het event zal Sander een blik op de toekomst werpen als het gaat om online interactie met je klant. Hierbij zal hij speciaal voor ons een toekomstbeeld schetsen met voorbeelden uit de bouw.

Lees meer